Тайната на хармоничните отношения с ОИДА терапия

оида терапия

Постоянно чуваме да се говори за “комуникационни умения”, “стратегии за общуване”, “психология на влиянието”, понятия като “обратна връзка”, “активно слушане”, съвети как да се държим, как да говорим на първа среща, на втората година, на детето…

И в края на деня се чувстваме претоварени от толкова правила и насоки, отношенията ни бързо се изхабяват, хубавите чувства се заменят с тиха раздразнителност, която в даден момент ескалира до нежелание за контакт. Защо се стига до тук, когато се обръща толкова много внимание на отношенията, а се чувстваме все по-самотни, неразбрани и отделени един от друг?

По време на събитието ще усвоите модел за преодоляване на конфликти и напечени ситуации в отношенията, който:  

– включва методи за трансформиране на възникващите в нас негативни чувства и емоции

–  дава възможност да променяме стереотипните ни реакции

–  води до прекратяване на повтарящите се негативни сценарии в отношенията

Този семинар стъпва на теорията и практиката на ОИДА терапия – подход обединяващ съвременното психологично познание и древното духовно (за душата) знание. С широкия си спектър от лечебни практики и дълбоко познание за човешката природа ОИДА терапия е силен инструмент, чрез който да преодоляваме трудностите в живота и да постигнем устойчиво щастие.

За водещите:

Андрей Ганев и Даниел Троев – ние сме психолози с богат опит. Водили сме десетки семинари, лекции, обучения. А индивидуално сме помогнали на стотици хора. Често гостуваме в различни радио и телевизионни програми и с удоволствие споделяме знанието и опита си, за да се повиши общото ниво на благополучие.

И двамата имаме лични интернет страници, на които можете да прочетете интересни статии.

Андрей – www.psiholog.bg

Даниел – www.danieltroev.com

КОГА И КЪДЕ?
–––––––-
13 септември от 19:00 до 21.00 ч.
Център Фрейле на адрес ул. Цар Симеон 13

Таксата за участие е 40 лв. Ако споделите преживяването с приятел – 35 лв.

ЗАПИСВАНЕ:
––––––-
Тел. 0988348756 / 0883422539 или директно през сайта на център Фрейле на адрес: http://freyle.bg/events/harmonichnite-vzaimootnoshenia-s-oida/

Свържете се лично с мен, Даниел Троев:

FACEBOOK CHAT WITH DANIEL TROEV

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *