Първият ОИДА коучинг семинар в България

ОИДА коучинг

Заповядайте на този семинар, чрез който за пръв път в България ще се представи метода ОИДА коучинг!

Нашите цели и мечти, които постигаме, не ни удовлетворяват напълно, ако не водят до развитие и извисяване на съзнанието. Именно с това ще се занимаваме и на нашия семинар. Ще разберете какво характеризира една ОИДА цел и ще се запознаете с модела за целеполагане “FAITH”. Ще говорим и за това как да се справим с най-големите трудности по пътя към целта – загубата на мотивация и липсата на постоянство.

КАКВО Е ОИДА КОУЧИНГ?

ОИДА коучингът прави крачка отвъд конвенционалните коучинг методи и дава по-задълбочено разбиране на човешката природа. Той разглежда човека като био-психо-социално-духовно същество, което за да бъде щастливо, има нужда да включи всички слоеве на личността в постигането на целите си.
Така процеса по целеполагане и постигане не е механичен и повърхностен, а става възможност за отключване на нашия цялостен потенциал.

ПО ВРЕМЕ НА СЕМИНАРА:
– Ще имате възможност да преминете през процеса с вашата лична цел. Освен новото знание ще имате и една наистина добре поставена и изпълнима цел.
– Благодарение на FAITH модела ще очертаем ясна визия и ще осъзнаем значението на своята цел. Така нашето съзнание ще се проясни, а между ума и сърцето ще настъпи синхрон.
– След това ще достигнем ресурсите, които притежаваме за постигането на целта ни на различните нива на нашата личност – физическото, ментално-емоционалното, разумността и душата.
– Ще научим много за себе си, какво искаме от живота си и как да трансформираме целите си, така че тяхното постигане да ни води до по-извисено ниво на съзнание

ВОДЕЩИ
Андрей Ганев и Даниел Троев – ние сме психолози с богат опит. Водили сме десетки семинари, лекции, обучения. А индивидуално сме помогнали на стотици хора. Често гостуваме в различни радио и телевизионни програми и с удоволствие споделяме знанието и опита си, за да се повиши общото ниво на благополучие.

И двамата имаме лични интернет страници, на които можете да прочетете интересни статии:
Андрей – www.psiholog.bg
Даниел – www.danieltroev.com

16-ти юни, събота, 10.00 – 17.00 ч.
Място: Център Фрейле, бул. Сливница 188 вх.А ет.7
Такса за участие: 59 лв. Ако доведете приятел всеки от вас ще участва за 49 лв.

Свържете се лично с мен, Даниел Троев:

FACEBOOK CHAT WITH DANIEL TROEV

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *