Стресът – път към здравето

стресът - път към здравето

Все по-често здравните специалисти предупреждават за влиянието на стреса върху нашето здраве. Многобройни изследвания доказват ролята му в развитието на сърдечно-съдови, мускулни, автоимунни, стомашно-чревни и психични проблеми, както и за появата на тези, за които лекарите казват, че са „на нервна почва“.
В същото време стресът в ежедневието ни не намалява, а сякаш се увеличава и откриваме повече неща, за които да се притесняваме и тревожим. При тези обстоятелства възможно ли е здравето?

След като стресът е навсякъде в нашето общество и е илюзия да се надяваме, че можем да го избегнем, то нека се научим да го използваме в наша полза. Всъщност точно стресът може да се окаже генератора на здраве и нови подходи към живота.

Заповядайте на семинара “Стресът – път към здравето” за да получите отговори от гледна точка на съвременната психология.

Ще научите още:
– Как психиката влияе на физическото здраве
– Какво е позитивното въздействие от наличието на стрес в живота ни
– Как да се възползваме от него
– Как да намалим напрежението и да увеличим спокойствието

Елате, за да промените начина, по който гледате на стреса в ежедневието си и да научите още методи и начини да бъдете здрави.

Кои сме ние?
Ние сме Андрей Ганев и Даниел Троев – психолози, които вярват (а имат и личен опит в това), че потенциалът на всеки един от нас е огромен и можем да живеем живот изпълнен с радост и чудеса, независимо от това, че от време на време има и трудности.
За да бъдем наистина добри в това, което правим, общуваме и си сътрудничим с други талантливи и прогресивни психолози, активно работим с клиенти, водим семинари за личностно развитие; помагаме на млади психолози да повишат квалификацията си, пишем статии, правим отворени лекции, участваме в тв и радио предавания и непрекъснато се развиваме.
Повече за нас:
Андрей Ганев – www.psiholog.bg
Даниел Троев – www.danieltroev.com

Цена: 60 лв, а ако сте двама – по 55 лв. (в цената е включен вкусен вегетариански аюрведичен обяд)

Кога: 5 Февруари, неделя, 10.00 – 17.00 ч.

Център за творчество Фрейле, бул. Сливница 188, вход А, ет. 7, ап. А19

Необходимо е предварително записване на тел. 0883 39 59 78 или info@freyle.bg

Свържете се лично с мен, Даниел Троев:

    FACEBOOK CHAT WITH DANIEL TROEV

    Be First to Comment

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *