Даниел Троев мнения

В тази статия споделям мнения и обратна връзка, която са ми оставяли хора, с които съм работил. Надявам се, че те ще ви помогнат в преценката дали аз съм правилния специалист за вас и вашия казус. Приятно четене:

Даниел Троев мнения

„Искам да ти изкажа искрената си благодарност за търпението, всеотдайността и безкрайната човечност, които получих от теб. Вече се чувствам много по-добре, нещата в живота ми се нареждаш с всеки изминал ден, справям се с предизвикателствата в живота, с ежедневието си. Функционирам все по-уверено като съпруга, майка и добър човек. Голяма част от това дължа на работата ми с теб.“ С.

„Много съм доволен от срещата с вас. Постигнах големи резултати с техниките, които ми дадохте. Умората, притеснението, замаяността започнаха да изчезват. А първоначално не oчаквах, че ще мога без лекарства. Не вярвах, че толкова много ще се променя. Усещам промяна в мислите и поведението си. Много ви благодаря!“ З.

„Реших просто да ти благодаря от сърце – кратко след първата ни среща паник атаките намаляха до минимум, успявам да контролирам тревожността и натрапчивите мисли се прокрадват доста по-рядко и с доста по-незнaчителнa сила, въпреки че все още има моменти на слабост, съм много доволна от резултата и се надявам да става все по-добре, докато напълно изчезне, благодаря за работата ти.“ Й.

„Вече се събуждам в добро настроение. Благодаря ти, че ми показа как да се справя с тревожността и паническите атаки без хапчета.“ Ж.

„При срещите ми с теб в мен оставаше усещането, че си искрено загрижен за благосъстоянието на моята личност.“ С. 

„Искам да споделя за срещите ми с теб и резултатите от тях. При първите от тях, обсъждахме проблемите ми при стресови ситуации в работна среда.Техниката, която ми препоръча, действа безотказно при мен. След многократни приложения резултатите при мен са отлични – няма стрес, няма притеснение от развитието на даден служебен проблем. При следващите срещи обсъждахме проблеми, свързани с личните отношения. Един от тях – да мога да променя черти от характера ми, които не харесвам, и които ми пречат в общуването с близки хора – острота и грубост, желание за приключване на взаимоотношения при неполучаване на желаното и очаквано внимание и отношение от отсрещната страна. Друг проблем – да мога по-лесно да преодолявам чувството на липса на близки хора, когато са далеч от мен. Да не се „пристрастявам“ към мъжа в любовните взаимоотношения и да давам възможност за постепенно развитие на тези връзки. Чрез метода, който ми препоръча, трансформирам чувствата си и чертите от характера ми, които не харесвам и ми пречат, в такива, които ми носят спокойствие и удовлетворение. Процесът е бавен и труден, но има голям напредък. Благодаря ти много за тези срещи и техники, защото ползата и резултатите от тях са значими.“ Д.

„Благодаря Ви за съдействието и помощта, за търпението, с което ме изслушвахте при нашите срещи и с прости и кратки думи ме върнахте в действителността с борбен и спокоен дух. Бъдете все така отзивчив и спокоен, за да дадете ключа за обърканите врати към душите на хората.“ Е.

„Една среща беше достатъчна да се преборя почти на 80% с проблема си. Благодаря на Даниел за професионалното отношение! Хората често забравяме, че напрегнатия начин на живот всъщност малко по малко ни събаря вътрешно. Защо чакаме винаги последния момент, че да си обърнем внимание? Е, Даниел е специалист, който може да помогне дори и при по-закъснелите, но не чакайте да се стига до там!“ Г.

„Бих искала искрено да ви благодаря за професионалното отношение. Дадохте ми сили да повярвам, че съм по-силна, отколкото мислех и че съм способна да се справя с проблема, който ме тормозеше вече няколко години. Вярвам, че благодарение на вашия позитивизъм и компетентност ще помогнете на още много други хора да преоткрият себе си!“ Г.

„Вие сте един от малкото специалисти, при които съм бил, който показва такова професионално отношение и стандарти на работа.“ Б.

„След срещата ми с вас ми се промени начина на мислене. Станах по-спокойна, по-уверена, гледам по-ведро на нещата. Наистина променяте живота на хората.“ П.


„Самото присъствие на Даниел кара човек да се чувства спокоен, разбран и обнадежден. Няма грам порицание или критика, което е съществено за това човек да може да се отпусне и открито да сподели за проблемите си; а оттам следват чудеса. Искрено благодаря!“ И.

„Срещата ми с теб се оказа вдъхновяваща и ме центрира повече върху приоритетите ми. Мисля, че определено имаш талант да променяш животи.“ С.

„Срещата и разговорът бяха изключително ключови и пробуждащи. Чрез тях осъзнах, че много от нещата, които вярвах, че са ми присъщи, определят ме и ми пречат, всъщност са плод на самопричинено, затормозено съзнание.“ Л.

„Чрез привидно чудновати и забавни техники успях да се дистанцирам от нажежената емоция и възприятие и да видя ситуацията по един изцяло нов, непознат начин. Което промени всичко. Усетих спокойствие и яснота. Притеснението и тревожността рязко намаляха. Започнах да разбирам, че „да се чувствам зле“ може би не е нещо неизбежно, а несъзнателен избор, правен отново и отново. Започнах и да разбирам, че това може да бъде променено.“ А.

„Без съмнение Даниел е човекът, който успя да запали двигателя в мен и да ми помогне сам да начертая пътя, по който искам да се развивам.“ T. 

„Дъщеря ми отключи психо-соматични проблеми свързани с болка в корема, главоболие, повръщане, отпадналост вследствие на страх от нейната класна в училище. Детето ми започна да изпитва страхове почти всяка вечер, а сутрин веднага след ставане да ѝ прилошава и да я боли до такава степен корема, че за тази година имаме около 20 дни, които е пропуснала да ходи на училище. Спях с нея, защото се чувстваше несигурна и уплашена. Изпитвах болка да я гледам така, защото иначе тя е толкова слънчева, енергична, забавна… В същото време и съпругът ми се разболя.

Имаше много критични моменти, тъга, страх , че ще го загубя, че може да умре. Това много ме промени, спрях да се радвам, чертите на лицето ми се изостриха от постоянното напрежение. При всяко споменаване за дете , което постигаше успех в училище плачех. Плачех, защото моето дете не просто беше зле почти по всички предмети, ами и боледуваше. Дъщеря ми стана раздразнителна,неудовлетворена, постоянно искаше да я затрупваме с играчки и внимание. Бях на ръба…Но всеки път си казвах:’Не бива да се предаваш и двамата ти любими хора, зависят от теб. Ти си тяхната опора за всичко!’ Но с всеки ден усещах, че пропадам, че не се харесвам. Станах толкова напрегната, че избухвах за дребни неща. Тогава открих Даниел! Той започна да работи и с двете ни.

Благодаря ти за всичко, Даниел! Ти отвори нова страница в живота ни! Даде ми възможност да опозная по-добре себе си. Познанието започва от вътрешният ни свят и променяйки го, променяме и външния! Даде ми насока, 100% подкрепа и вяра,че мога да се справя. Сега отношенията вкъщи се промениха. Дъщеря ми все още има пристъпи на прилошаване и главоболие, но много по-рядко. Започна да ходи с желание на училище. Вече спи сама, дори харесва стаята си,а не е влизала в нея повече от 3 месеца. Съпругът ми е добре, откакто аз започнах да следвам техниките, които Даниел ми дава. Но това, което най-много ми харесва е твоята отвореност Даниел, това че ни даваш свобода по пътя на себеоткриването. В теб има много знание, желание да помогнеш и огромно СЪРЦЕ! М. 

„Да виждаш малките красиви неща, да усетиш радостта от живота, да откриеш собствената си сила и мощ, желанието да се бориш, желанието да си щастлив, да се радваш и да радваш, да се изправиш с усмивка и благодарност, да продължиш смело напред и да не се отказваш дори пред невъзможното..това научих от срещите си с Даниел!

Когато отидох при него се чувствах меко казано объркана. Имах панически атаки, симптоми на общо неразположение (световъртеж, главоболие, гадене), апатия към всичко, чувство за безнадеждност, че мога да се справя с черните мисли и усещания, които ме преследваха всеки ден. Още след първата ни среща почувствах голямо облекчение, видях потенциала, усетих вътрешната сила и енергия, която сякаш изведнъж се появи в мен. Той ми помогна да разбера себе си, да се науча да се справям със страховете си, да открия хубавата страна на живота. С всяко посещение ставах по-спокойна, уравновесена, уверена и щастлива. Нямам думи да опиша благодарността си.. Та как човек би могъл да изкаже благодарността си за това, че отново се чувства жив?!“ Т.

Ако сте се открили в някоя от споделените истории и смятате, че мога да ви бъда полезен в преодоляването на дадена трудност и справянето с конкретен проблем, може да се свържете с мен на тел. 0988348756 или може да ми пишете на фейсбук месинджър 

Свържете се лично с мен, Даниел Троев:

    FACEBOOK CHAT WITH DANIEL TROEV

    Be First to Comment

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *