Психотерапия и консултации

Казвам се Даниел Троев и съм психолог в София, провеждащ консултации и психотерапия за справяне с психологически проблеми и житейски трудности. 

В практиката си прилагам ефективните методи на съвременната психология и психотерапия, както и иновативните познания от невронауката за начина, по който работят психиката и нервната ни система.

Запознайте се с мен в ТВ участия и интервюта

По време на срещите с мен ще откриете:психолог Даниел Троев - психотерапия

– подходящи решения на проблеми, свързани с негативни емоции и мисли
– ефективни стратегии за личностна промяна и постигане на желан резултат
научно доказани методи за лечение на паническо разстройство и др.

 

Повече за професионалния ми опит прочетете тукСъщо така на сайта ще откриете много практични статии с полезни насоки.


 Психотерапия за справяне с: 
– тревожност, депресия, страхове, паник атаки 
– страхова невроза, паническо разстройство
– негативни емоции и натрапливи мисли  
– емоционални и поведенчески затруднения
– трудности в общуването и взаимоотношенията
– главоболие, безсъние, апатия и загуба на смисъл
– болки в тялото, кожни проблеми, автоимунни заболявания 

     
 Консултации за постигане на цели:                                        Консултиране на деца:
 – развиване на меки умения като говорене пред публика        – проблемно поведение
 – разрешаване на конфликти                                                          – промяна на вредни 
 – емоционална интелигентност                                                          навици 
 – лидерски и екипни умения                                                             – психосоматични
 – развиване на креативното мислене                                              заболявания  
 – създаване на удовлетворяващи взаимоотношения               – повишаване   
 – повишаване нивото на щастие                                                      способностите  за учене
– предприемане на стъпки към желаното бъдеще.                     – развиване на умения

Свържете се с мен на:
тел. 0988 34 87 56
е-поща psiholog@danieltroev.com

Консултациите се провеждат на адрес:

София Център, ул. „Кешан“ 3 (до Сточна гара) – виж на картата 

Предлагам и online психотерапия по Skype (daniel.troev) за хора от цялата страна и чужбина.  

Хората за мен (мнения и обратна връзка): 

„Да виждаш малките красиви неща, да усетиш радостта от живота, да откриеш собствената си сила и мощ, желанието да се бориш, желанието да си щастлив, да се радваш и да радваш, да се изправиш с усмивка и благодарност, да продължиш смело напред и да не се отказваш дори пред невъзможното..това научих от срещите си с Даниел!

Когато отидох при него се чувствах меко казано объркана. Имах панически атаки, симптоми на общо неразположение (световъртеж, главоболие, гадене), апатия към всичко, чувство за безнадеждност, че мога да се справя с черните мисли и усещания, които ме преследваха всеки ден. Още след първата ни среща почувствах голямо облекчение, видях потенциала, усетих вътрешната сила и енергия, която сякаш изведнъж се появи в мен. Той ми помогна да разбера себе си, да се науча да се справям със страховете си, да открия хубавата страна на живота. С всяко посещение ставах по-спокойна, уравновесена, уверена и щастлива. Нямам думи да опиша благодарността си.. Та как човек би могъл да изкаже благодарността си за това, че отново се чувства жив?!“ Т.

„Благодаря Ви за съдействието и помощта, за търпението, с което ме изслушвахте при нашите срещи и с прости и кратки думи ме върнахте в действителността с борбен и спокоен дух. Бъдете все така отзивчив и спокоен, за да дадете ключа за обърканите врати към душите на хората.“ Е.

„Една среща беше достатъчна да се преборя почти на 80% с проблема си. Благодаря на Даниел за професионалното отношение! Хората често забравяме, че напрегнатия начин на живот всъщност малко по малко ни събаря вътрешно. Защо чакаме винаги последния момент, че да си обърнем внимание? Е, Даниел е специалист, който може да помогне дори и при по-закъснелите, но не чакайте да се стига до там!“ Г.

„Бих искала искрено да ви благодаря за професионалното отношение. Дадохте ми сили да повярвам, че съм по-силна, отколкото мислех и че съм способна да се справя с проблема, който ме тормозеше вече няколко години. Вярвам, че благодарение на вашия позитивизъм и компетентност ще помогнете на още много други хора да преоткрият себе си!“ Г.

„Вие сте един от малкото специалисти, при които съм бил, който показва такова професионално отношение и стандарти на работа.“ Б.


„След срещата ми с вас ми се промени начина на мислене. Станах по-спокойна, по-уверена, гледам по-ведро на нещата. Наистина променяте живота на хората.“ П.


„Самото присъствие на Даниел кара човек да се чувства спокоен, разбран и обнадежден. Няма грам порицание или критика, което е съществено за това човек да може да се отпусне и открито да сподели за проблемите си; а оттам следват чудеса. Искрено благодаря!“ И.

„Срещата ми с теб се оказа вдъхновяваща и ме центрира повече върху приоритетите ми. Мисля, че определено имаш талант да променяш животи.“ С.

„Срещата и разговорът бяха изключително ключови и пробуждащи. Чрез тях осъзнах, че много от нещата, които вярвах, че са ми присъщи, определят ме и ми пречат, всъщност са плод на самопричинено, затормозено съзнание.“ Л.

„Чрез привидно чудновати и забавни техники успях да се дистанцирам от нажежената емоция и възприятие и да видя ситуацията по един изцяло нов, непознат начин. Което промени всичко. Усетих спокойствие и яснота. Притеснението и тревожността рязко намаляха. Започнах да разбирам, че „да се чувствам зле“ може би не е нещо неизбежно, а несъзнателен избор, правен отново и отново. Започнах и да разбирам, че това може да бъде променено.“ А.

„Без съмнение Даниел е човекът, който успя да запали двигателя в мен и да ми помогне сам да начертая пътя, по който искам да се развивам.“ T. 

„Дъщеря ми отключи психо-соматични проблеми свързани с болка в корема, главоболие, повръщане, отпадналост вследствие на страх от нейната класна в училище. Детето ми започна да изпитва страхове почти всяка вечер, а сутрин веднага след ставане да ѝ прилошава и да я боли до такава степен корема, че за тази година имаме около 20 дни, които е пропуснала да ходи на училище. Спях с нея, защото се чувстваше несигурна и уплашена. Изпитвах болка да я гледам така, защото иначе тя е толкова слънчева, енергична, забавна… В същото време и съпругът ми се разболя. Имаше много критични моменти, тъга, страх , че ще го загубя, че може да умре. Това много ме промени, спрях да се радвам, чертите на лицето ми се изостриха от постоянното напрежение. При всяко споменаване за дете , което постигаше успех в училище плачех. Плачех, защото моето дете не просто беше зле почти по всички предмети, ами и боледуваше. Дъщеря ми стана раздразнителна,неудовлетворена, постоянно искаше да я затрупваме с играчки и внимание. Бях на ръба…Но всеки път си казвах:’Не бива да се предаваш и двамата ти любими хора, зависят от теб. Ти си тяхната опора за всичко!’ Но с всеки ден усещах, че пропадам, че не се харесвам. Станах толкова напрегната, че избухвах за дребни неща. Тогава открих Даниел! Той започна да работи и с двете ни.

Благодаря ти за всичко, Даниел! Ти отвори нова страница в живота ни! Даде ми възможност да опозная по-добре себе си. Познанието започва от вътрешният ни свят и променяйки го, променяме и външния! Даде ми насока, 100% подкрепа и вяра,че мога да се справя. Сега отношенията вкъщи се промениха. Дъщеря ми все още има пристъпи на прилошаване и главоболие, но много по-рядко. Започна да ходи с желание на училище. Вече спи сама, дори харесва стаята си,а не е влизала в нея повече от 3 месеца. Съпругът ми е добре, откакто аз започнах да следвам техниките, които Даниел ми дава. Но това, което най-много ми харесва е твоята отвореност Даниел, това че ни даваш свобода по пътя на себеоткриването. В теб има много знание, желание да помогнеш и огромно СЪРЦЕ! М.